Privacy- en cookieverklaring

Brazilian Brows BV, gevestigd aan wateringweg 103, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contact gegevens:

www.brazilianbrows.com

Wateringweg 103

2031 EG Haarlem

+31 6 26 552 423

Persoonsgegevens die wij verwerken

Brazilian Brows BV verwerkt uw persoonsgegevens door gebruik te maken van onze diensten en/of omdat u deze informatie zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

IP-adres

Gegevens over uw surfgedrag op verschillende websites

Internetbrowser en apparaattype

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst is niet van plan gegevens te verzamelen over websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van de ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. We raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om te voorkomen dat gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat we zonder die toestemming persoonlijke informatie over een minderjarige hebben verzameld, neem dan contact met ons op via henna@brazilianbrows.com, we zullen deze informatie verwijderen.

Voor welk doel en op basis van welke basis verwerken wij persoonsgegevens

Brazilian Brows BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Het versturen van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

U indien nodig e-mailen om onze diensten uit te voeren

Brazilian Brows BV volgt uw surfgedrag op verschillende websites die onze producten en diensten afstemmen op uw behoeften.

Geautomatiseerde besluitvorming

Brazilian Brows BV neemt geen beslissingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor individuen op basis van geautomatiseerde verwerking. Dit zijn beslissingen genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder een mens (bijvoorbeeld een werknemer van Brazilian Brows BV) ertussen.

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens

Brazilian Brows BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te bereiken waarvoor uw gegevens worden verzameld. Dit doen we voor een goede administratie van ons werk en communicatie. Na het einde van de samenwerking bewaren we de gegevens maximaal 2 maanden. Wij hanteren wettelijke termijnen voor wettelijke verplichtingen.

Het delen van persoonsgegevens met derden

Brazilian Brows BV verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze alleen verstrekken indien nodig voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten we een verwerkersovereenkomst om hetzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens te garanderen. Brazilian Brows BV blijft verantwoordelijk voor deze verwerking.

Cookies, of soortgelijke technieken, die we gebruiken

Brazilian Brows BV gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in uw computer, tablet of smartphonebrowser. Brazilian Brows BV gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website goed werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen worden onthouden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en te optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden, zodat we aangepaste inhoud en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en hebben wij om uw toestemming gevraagd om ze te plaatsen. U zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Bovendien u ook alle eerder opgeslagen informatie verwijderen via de instellingen van uw browser. Zie voor een uitleg: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens weergeven, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Brazilian Brows BV en heeft u recht op gegevensoverdracht. Dit betekent dat u bij ons een verzoek indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een andere organisatie die u noemde, te sturen. U een verzoek om toegang, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van uw persoonsgegevens of verzoek om intrekking van uw toestemming of bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens naar henna@brazilianbrows.com sturen. Om ervoor te zorgen dat uw verzoek tot inzage is ingediend, vragen wij u om u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit om uw privacy te beschermen. We zullen zo snel mogelijk reageren, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Brazilian Brows BV wijst er ook op dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe we persoonsgegevens beschermen

Brazilian Brows BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, ongeoorloofde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde verandering te voorkomen. Als u van mening bent dat uw gegevens niet goed zijn beschermd of als er aanwijzingen zijn voor misbruik, neem dan contact op met henna@brazilianbrows.com. Als we een datalek vinden, zullen we de betrokkenen zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Welke koekjes en Braziliaanse wenkbrauwen?

Voor het goed functioneren van deze website maken wij gebruik van functionele cookies. Daarnaast gebruiken we cookies voor het beheer van websitestatistieken, gebruikersgedrag, advertenties en social media. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten bij uw interesses en informatie kunnen delen via social media.

Bij het bezoeken van onze website wordt informatie over uw gebruik van die website verzameld, bijvoorbeeld via cookies of javascript. Een cookie is een klein bestand dat wordt verzonden met pagina’s van een website en door uw browser wordt opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Met de cookie kan uw browser worden herkend wanneer u een website herhaaldelijk bezoekt. JavaScript is een programmeertaal, die in de HTML-code wordt geplaatst en door de browser wordt uitgevoerd. Deze scripttaal communiceert met een online server, die gegevens verzamelt en bewaart voor bepaalde toepassingen of analyses.

De informatie die, bijvoorbeeld door cookies of javascript, door een website en/of door derden wordt verzameld, kan voor de volgende doeleinden worden gebruikt:

Voor functionele doeleinden: het vergemakkelijken van het navigeren en inloggen op deze website of het onthouden van uw instellingen en/of voorkeuren bij het gebruik van deze website.

Voor analytische doeleinden: het analyseren en verbeteren van het gebruik van deze website.

Voor commerciële doeleinden: bijhouden hoeveel en welke bedrijven de website hebben bezocht en welke (indien van toepassing) zoekopdrachten zijn gebruikt.

Voor advertenties: advertenties weergeven.